Friday, May 12, 2017

Ručně vázané vlněné koberce pro hotely

Ručně vázané vlněné koberce pro hotely


V posledním zasedání jsme diskutovali o ruční Koberce jsou používány v hotelech, teď chceme sdílet ručně vázané koberce. Existuje mnoho příležitostí, kdy člověk potřebuje mít high-end koberce s dlouhou životností. To je místo, kde ručně vázané koberce vstoupí do obrazu.

hotely s vysokým stupněm (5 hvězd, 7 hvězda) požadují ručně vázané koberce, ve vatě a smícháme s umělým hedvábím, nebo v některých případech dokonce i původní hedvábí, z toho důvodu se říká, když máme všechno vysoký stupeň proč ne koberce / koberce.

Ručně vázané vlněné koberce pro hotely
Ručně vázané vlněné koberce pro hotely
Koberce a koberce jsou krásu podlahy, je to jako byste dali krásný hadry na nějaké krásu ... .To znamená, že při použití mramorové podlahy, italské podlahy nebo kterékoliv vysoce kvalitní podlahy, zdobí ji s nějakou šperk ... tento šperk není nic jiného než vysoce třída koberce.

Přijďte se podívat na krásný svět koberců se všemi návrhy a počtu sladění barev, aby se volba, protože pokud a dokud uvidíte vzory / barvy odpovídající nemůžete makeup o čem je řeč ...

Některé fotografie z high class ručně vázané koberce jsou pouze informativní povahy.

Pokud budete potřebovat více informací, které mají být kontrolovány, může se dostat zpátky k nám na sales@custom-rugs-custom-carpets.com