Friday, May 12, 2017

Håndknyttet uldne tæpper til hoteller

Håndknyttet uldne tæpper til hoteller


I sidste session diskuterede vi om hånd tuftet tæpper bliver brugt i hoteller, nu ønsker vi at dele håndknyttet tæpper. Der er mange lejligheder, hvor man nødt til at have høje ende tæpper med lang levetid. Det er her, håndknyttede tæpper kommer ind i billedet.

Høj kvalitet hoteller (5 stjerne, 7 stjerne) forlanger håndknyttet tæpper, i uld og bland med kunstig silke eller i nogle tilfælde endda originale silke, af den grund, de siger, når vi har alt høj kvalitet hvorfor ikke tæpper / tæpper.

Håndknyttet uldne tæpper til hoteller
Håndknyttet uldne tæpper til hoteller
Tæpper er skønheden i gulvet, det er som du har lagt smukke klude på nogle skønhed ... .den betyder, at når du bruger marmor gulv, italiensk gulv eller enhver høj kvalitet gulv, dekorere det med nogle juvel ... denne juvel er intet andet end høj klasse tæpper.

Kom og se den smukke verden af ​​tæpper med alle designs og antal farvetilpasning at træffe et valg, fordi medmindre og indtil du vil se de design / farve matcher du kan ikke makeup, hvad vi taler ...

Nogle billeder af høj klasse håndknyttet tæpper er til din orientering.

Hvis du har brug for flere detaljer, der skal kontrolleres, kan du komme tilbage til os på sales@custom-rugs-custom-carpets.com