Friday, May 12, 2017

Ручно кноттед вунених тепиха за хотеле

Ручно кноттед вунених тепиха за хотеле


У последњој седници смо разговарали о ханд ресама тепиха који се користи у хотелима, сада желимо да поделимо са руком навала тепихе. Постоје многи случајеви када се морају имати хигх-енд тепихе са дугом животу. Ово је место где ручно Кноттед тепих улази у слику.

Високо граде хотели (5 звездице, 7 звезда) захтевају ручно навала тепихе, вуном и помешати са вештачким свиле или у неким случајевима чак и оригинални свиле, из разлога кажу када имамо све висок степен зашто не простирке / тепиха.

Ручно кноттед вунених тепиха за хотеле
Ручно кноттед вунених тепиха за хотеле
Теписи и итисони су љепота пода, то је као да сте ставили лепе крпе на неку лепоту ... .То значи да када користите мермерни под, италијански под или било високо квалитетни спрат, украсити са мало драгуљ ... овај драгуљ је само висока цласс тепиха.

Дођите да видите дивни свет тепиха са свим дизајном и број слагање боја да се направи избор, јер ако и док видећете дизајн / Цолор Матцхинг не можете да шминка оно што говоримо ...

Неке слике високе класе ручно навала тепиха су за референцу.

Ако вам је потребна било више детаља које треба проверити, можда се вратим у нас на салес@цустом-ругс-цустом-царпетс.цом