Friday, May 12, 2017

Ручні зав'язаний вовняні килими для готелів

Ручні зав'язаний вовняні килими для готелів


В останній сесії ми обговорювали ручної тафтингові килими використовуються в готелях, тепер ми хочемо поділитися ручної зав'язують килими. Є багато випадків , коли один повинні мати високі кінцеві килими з тривалим терміном служби. Це де РІЧНИЙ Зав'язується килими входить в картину.

Високоякісні готелі (5 зірок, 7 зірок) вимагають ручної зав'язують килими, в шерсті і змішайте зі штучним шовком або в деяких випадках навіть оригінальний шовк, з тієї причини, що вони говорять, коли у нас є все, високоякісно почему не килими / килими.

Ручні зав'язаний вовняні килими для готелів
Ручні зав'язаний вовняні килими для готелів
Килими та килимові вироби є красою статі, його , як ви поставили гарні тканини на деякій красі ... .Це означають , що при використанні мармурової підлоги, італійська статі або будь-високоякісного статі, прикрасити його з деякими дорогоцінним каменем ... це дорогоцінний камінь не що інший , як високі клас килими.

Приїжджайте і побачити прекрасний світ килимів з усіма конструкціями і кількістю відповідності квітів, щоб зробити вибір, тому що до тих пір поки ви не побачите конструкції / колір відповідності ви можете не грим, що ми говоримо ...

Деякі фотографії високого класу ручної зав'язують килими для вашої довідки.

Якщо вам потрібно більше деталей , щоб перевірити, ви можете повернутися до нас на sales@custom-rugs-custom-carpets.com