Friday, May 12, 2017

Handgeknoopte wollen tapijten voor hotels

Handgeknoopte wollen tapijten voor hotels


In de laatste sessie bespraken we over de hand getufte tapijten worden gebruikt in hotels, nu willen we de handgeknoopte tapijten te delen. Er zijn vele gelegenheden waarbij er een nodig om high-end tapijt met een lange levensduur hebben. Dit is waar handgeknoopte tapijten komt in beeld.

Hoogwaardige hotels (5 sterren, 7 sterren) eisen handgeknoopte tapijten, in wol en meng met kunstzijde of in sommige gevallen zelfs het originele zijde, om de reden dat ze zeggen wanneer we hebben alles wat hoogwaardige waarom niet tapijten / tapijten.

Handgeknoopte wollen tapijten voor hotels
Handgeknoopte wollen tapijten voor hotels
Tapijten en tapijten zijn de schoonheid van de vloer, het is alsof je mooie doeken op sommige schoonheid hebben gezet ... .dit betekent dat wanneer u een marmeren vloer, Italiaans vloer of een hoogwaardige vloer gebruiken, versieren met een aantal juweel ... dit juweel is niets anders dan hoog klasse tapijten.

Kom en zie de prachtige wereld van de tapijten met alle ontwerpen en het aantal kleuraanpassing om een ​​keuze te maken, want tenzij en totdat u de ontwerpen te zien / kleuraanpassing kunt u niet make-up waar we het over ...

Enkele foto's van hoge klasse handgeknoopte tapijten zijn voor uw referentie.

Als u nog meer informatie te controleren, kunt u bij ons terug te krijgen op sales@custom-rugs-custom-carpets.com