Friday, May 12, 2017

oteller için El-düğümlü yün halılar

oteller için El-düğümlü yün halılar


Geçen oturumda elle sorguçlu halı otellerde kullanılıyor konusunda, şimdi el dokuması halı paylaşmak isteyen tartışıldı. Bir uzun ömürlü yüksek uç halı olması gerekir birçok fırsat olabilir. Bu noktada el dokuması kilim resmin içine girer.

Yüksek dereceli oteller (5 yıldızlı, 7 yıldız) wool, el dokuması kilim zorlu ve biz neden olmasın kilim / halı her şey yüksek notu olduğunda derler nedenle, hatta orijinal ipek suni ipekle veya bazı durumlarda mix edilir.

oteller için El-düğümlü yün halılar
oteller için El-düğümlü yün halılar
Halı ve kilim bazı güzellik güzel bezler koyduk gibi onun ... .Bu sen mermer zemin, İtalyan zemin veya herhangi yüksek dereceli zemin kullandığınızda, bazı mücevher ile dekore anlamına zemine güzelliği vardır ... Bu mücevher başka bir şey değildir yüksek sınıf halı.

renk eşleştirme Eğer makyaj ne konuştuğunu edemez / Gel ve sürece ve kadar tasarımları göreceksiniz, çünkü bir seçim yapmak her tasarımlar ve renk eşleme sayısı ile halı güzel dünyayı görmek ...

yüksek sınıf el dokuması halıların bazı resimler referans içindir.

Eğer herhangi bir daha fazla ayrıntı kontrol edilmesi gerekiyorsa, bize geri alabilirsiniz sales@custom-rugs-custom-carpets.com