Friday, May 12, 2017

Handknutna ullmattor för hotell

Handknutna ullmattor för hotell


I förra mötet diskuterade vi om handtuftade mattor som används i hotell, nu vill vi dela handknutna mattor. Det finns många tillfällen då man måste ha avancerade mattor med lång livslängd. Det är där handknuten mattor kommer in i bilden.

Hög kvalitet hotell (5 stjärna, 7 stjärna) kräver handknutna mattor i ull och blanda med konstsilke eller i vissa fall till och med original siden, på grund av de säger när vi har allt hög kvalitet varför inte mattor / mattor.

Handknutna ullmattor för hotell
Handknutna ullmattor för hotell
Mattor är skönheten i golvet, det är som du har lagt vackra dukar på någon skönhet ... .Detta innebär att när du använder marmorgolv, italienska golv eller någon hög grad golv, dekorera med någon juvel ... denna juvel är inget annat än hög klass mattor.

Kom och se den vackra värld av mattor med alla mönster och antal färgmatchning för att göra ett val, eftersom förrän du kommer att se mönster / färgmatchning kan du inte makeup vad vi talar ...

Några bilder av hög klass handknutna mattor är som referens.

Om du behöver några fler uppgifter som skall kontrolleras, kan du komma tillbaka till oss på sales@custom-rugs-custom-carpets.com